Education Gallery

info@educationgallery.gr

2310 703 690

Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00

Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ…

Πόσους λόγους μπορεί κανείς να σκεφτεί ακόμα και μέσα σε ένα λεπτό για να μάθει Ιταλικά για ενήλικες???

Η εκμάθηση Ιταλικών για ενήλικες είναι σημαντική ως μια γλώσσα που ομιλείται από περίπου 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο (είναι επίσημη γλώσσα μεταξύ άλλων σε Ελβετία, Μάλτα, Βατικανό και σε κοινότητες μεταναστών σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά)

Εμείς σαν Έλληνες, όμως , έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να μάθουμε Ιταλικά.

Γιατί σαν λαοί, πάντα είχαμε στενές πολιτισμικές σχέσεις με επιρροή σε λεξιλόγιο και ιδιωματισμούς ακόμα και στη δική μας γλώσσα. Γιατί πάντα μας ενδιέφερε και πάντα θα μας ενδιαφέρει η εισαγωγή μας σε ιταλικά Πανεπιστήμια-γι’ αυτό και υπάρχει πληθώρα προσφορών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Γιατί θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά σε επιστήμες και τέχνες, από τη σύγχρονη επιστήμη της Νομικής που βασίζεται στο Ρωμαϊκό Δίκαιο, μέχρι τη Ρωμαϊκή Λογοτεχνία, το Θέατρο, την Commedia dell’ arte και την όπερα. Γιατί είμαστε λάτρεις του καλού φαγητό, του καφέ, της διασκέδασης αλλά και της υψηλής ραπτικής.
Τέλος, γιατί όπως οι ειδικοί λένε, ως φωνολογικά διαφανής γλώσσα είναι ευκολότερη στην εκμάθησή της ακόμα και από μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Education Gallery

Η εξειδικευμένη Education Gallery μέθοδος  εξασφαλίζει σε όλους τους σπουδαστές μας ότι θα μιλήσουν άνετα από τις πρώτες κιόλας  ώρες, θα γράψουν σωστά από τα πρώτα μαθήματα, θα πάρουν πτυχία γρήγορα και σίγουρα. Θα απελευθερωθούν και θα εμπνευστούν μέσα στο μάθημα. Θα ανοίξουν νέες πόρτες έξω από την Ελλάδα. Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα για ιταλικά ενηλίκων  (έως 8 άτομα) πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και κάθε σπουδαστή ξεχωριστά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και να καλύψουμε τους στόχους του. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει να πάρετε πτυχίο ιταλικών σε ένα χρόνο, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ταχύρυθμα μαθήματα ιταλικών για ενήλικες ανάλογα με το πρόγραμμα σας.

Μαθαίνουμε Ιταλικά γιατί είναι εύκολα και μας αρέσουν !

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ: 

Πρώτη επαφή με την Ιταλική Γλώσσα και κουλτούρα. Μεθοδική εκμάθηση ιταλικών θέτοντας βάσεις για την σωστή χρήση και κατάκτηση τόσο του προφορικού όσο και του γραπτού λόγου, έμφαση στην βιωματική μάθηση της γλώσσας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, λεξιλογικές, γραμματικές καθώς και  διαδραστικές  ασκήσεις,Talking Dice, προβολή αποσπασμάτων DVD(σχετικών με τις θεματικές ενότητες του βιβλίου),Practice Tests, Τed talk.

ΠΤΥΧΙΑ:

Livello A2 Διεθνής πιστοποίηση CELI 1 από το Πανεπιστήμιο της PERUGIA καθώς και πιστοποίηση πτυχίων PLIDA A2 από το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης.

ΣΤΟΧΟΣ: 

Εμβάθυνση στην Ιταλική γλώσσα και κουλτούρα δίνοντας περισσότερη έμφαση και προσοχή στην πορεία της γραμματικής προσπαθώντας να ενισχύσουμε τους επικοινωνιακούς τρόπους σε επίπεδο προφορικό, γραπτό αλλά και ακουστικό.O σπουδαστής είναι σε θέση να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε Ιταλικό περιβάλλον άνετα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, λεξιλογικές, ακουστικές ,γραμματικές ασκήσεις και διαδραστικές ασκήσεις.  Χρήση DVD(αυθεντικών αποσπασμάτων ταινιών,Talking Dice,Taboo,Practice Tests(για όσους επιθυμούν την συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

ΠΤΥΧΙΑ:

Livello B1 Διεθνής Πιστοποίηση CELI 2 από το Πανεπιστήμιο της PERUGIA καθώς και Πιστοποίηση πτυχίων PLIDA B1 από το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA  της Ρώμης.

ΣΤΟΧΟΣ:  

Καλή χρήση της γλώσσας, αναπτύσσοντας πια όλες τις δεξιότητες της έχοντας πάντα άμεσο στόχο την σωστή επικοινωνία μέσω  του προφορικού και γραπτού λόγου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, λεξιλογικές, γραμματικές, ακουστικές και διαδραστικές ασκήσεις,DVD,Taboo,Talking Dice καθώς και εκπαιδευτικό υλικό διαμορφωμένο στις εξετάσεις του πτυχίου(Practice Tests).

ΠΤΥΧΙΑ:

Livello B2 Διεθνής Πιστοποίηση CELI 3 από το Πανεπιστήμιο της PERUGIA καθώς και Πιστοποίηση PLIDA B2 από το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης. Με τα ταχύρυθμα μαθήματα ιταλικών για ενήλικες των So Easy θα είστε έτοιμοι για πτυχίο σε περιπου 8 μήνες.

ΣΤΟΧΟΣ: 

Εμβάθυνση και εμπέδωση της γλώσσας σε υψηλότερο επίπεδο. Προσεκτική και μεθοδική επανάληψη όλων των γραμματικών, λεξιλογικών και λεκτικών στοιχείων των προηγούμενων επιπέδων προσθέτοντας  εξειδικευμένο λεξιλόγιο ανά θεματική ενότητα και συνδιαστικές γραμματικές ασκήσεις .Έμφαση πάντα στον προφορικό και γραπτό λόγο με αναλυτικότερους  τρόπους εφαρμογής τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Ωε φροντιστήριο ιταλικών για ενήλικες, χρησιμοποιούμε,βιβλία, θέματα φιλολογικού περιεχομένου, ταινίες Ιταλικού Κινηματογράφου,Practice Tests,επιπλέον υλικό όσων αφορά την προφορική επικοινωνία σε καθημερινό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΤΥΧΙΑ:

Livello C1 Διεθνής Πιστοποίηση CELI 4 από το Πανεπιστήμιο της PERUGIA καθώς και Πιστοποίηση PLIDA C1 από το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης.

ΣΤΟΧΟΣ:  

Χειρισμός της Ιταλικής Γλώσσας σε υψηλότερο-τελικό επίπεδο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, εγχειρίδια φιλολογικού περιεχομένου, ταινίες Ιταλικού Κινηματογράφου,Practice Tests.

ΠΤΥΧΙΑ:

Livello C2 Διεθνής Πιστοποίηση CELI 5 από το Πανεπιστήμιο της PERUGIA καθώς και Πιστοποίηση PLIDA C2  από το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

CERTIFICAZIONE Α1

Επίπεδο Γλώσσας: Αρχάριος
Χρόνος Απόκτησης: 4 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi impatto – plida A1)

CERTIFICAZIONE Α2

Επίπεδο Γλώσσας: Βασικό
Χρόνος Απόκτησης: 4 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 1 – plida A2)

CERTIFICAZIONE Β1

Επίπεδο Γλώσσας: Μέτρια γνώση
Χρόνος Απόκτησης: 4 – 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 2 – plida Β1)

CERTIFICAZIONE A1 – Β1

Επίπεδο Γλώσσας: Αρχάριος – Μέτρια γνώση
Χρόνος Απόκτησης: 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 2 – plida Β1)

CERTIFICAZIONE Β2

Επίπεδο Γλώσσας: Καλή γνώση
Χρόνος Απόκτησης: 6 – 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 3 – plida Β2)

CERTIFICAZIONE C1

Επίπεδο Γλώσσας: Πολύ καλή γνώση
Χρόνος Απόκτησης: 6 – 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 4 – plida C1 )

CERTIFICAZIONE C2

Επίπεδο Γλώσσας: Άριστη γνώση
Χρόνος Απόκτησης: 8 – 10 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο (celi 5 – plida C5 )