Education Gallery

info@educationgallery.gr

2310 703 690

Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό; Ξεκινάμε μαζί το ταξίδι!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στην Education Gallery σας ενημερώνουμε και σας υποστηρίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό , ώστε να επιλέξετε τις κατάλληλες για εσάς Προπτυχιακές η Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. 

Με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτουμε, σας καθοδηγούμε έγκυρα και αξιόπιστά ώστε να εξασφαλίσετε την εισαγωγή σας σε κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Αναλαμβάνουμε για εσάς την συμπλήρωση των αιτήσεων για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό, τον έλεγχο των κριτήριων εισαγωγής, την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, την δημιουργία και την έγκαιρη υποβολή της αίτησης, τη σύνταξη στοχευμενων Personal Statements. 

Επίσης σας προετοιμάζουμε για την απόκτηση και πιστοποίηση διεθνών αναγνωρισμένων πτυχίων Αγγλικής Γλώσσας, καθώς διαθέτουμε μια ομάδα πολύ εμπείρων καθηγητών και συμβούλων, έτσι ώστε να προσδιορίσετε το ακαδημαϊκό προφίλ σας, σε συνδυασμό με τους επαγγελματικούς σας στόχους, τα ενδιαφέροντα σας και την αγορά εργασίας.
Όλα αυτά συνθέτουν και παρουσιάζουν το προφίλ σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο και εξασφαλίζουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης στην Ελλάδα

Για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ένα από τα 501-600 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως Times higher Education World Universities Rankings 2023, καθώς και του Κολεγίου Intercollege, μέλος του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Κύπρο.

Σπουδές σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια

Μ. Βρετανία

Ολλανδία

Κύπρο

Ιρλανδία

Ισπανία

Ιταλία

Πως μπορούμε να σε υποστηρίξουμε

• Εξατομικευμένη Εκπαιδευτική και Επαγγελματική συμβουλευτική
• Προετοιμασία πιστοποίησης αναγνωρισμένων πτυχίων Αγγλικής γλώσσας
• Δυνατότητα παροχής εξιδεικευμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες του φοιτητή προπαρασκευαστικών προγραμμάτων ( Foundation courses)
• Perfect match προφίλ μαθητή – καθηγητή, διαδρομές – στόχοι σταδιοδρομίας.
• Καθοδήγηση για επιλογή Προγράμματος, Ειδικοτήτων και Πανεπιστήμιων
• Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβατότητας με προγράμματα σπουδών.
• Ολοκληρωμένη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής αιτήσεων
• Δίδακτρα σπουδών , υποτροφίες, κόστος διαβίωσης, και πηγές χρηματοδότησης
• Μεταφράσεις όλων των σχετικών εγγράφων που απαιτούνται
• Συμβουλευτική για σύνταξη CV και Personal Statements, Βιογραφικό σημείωμα και Συστατική επιστολή.
• Προετοιμασία για τη διαδικασία των συνεντεύξεων και αποδοχή των πανεπιστημίων.
• Βοήθεια στην εξεύρεση εργασιας σε σημεία κοντά στα πανεπιστήμια και με το λιγότερο δυνατόν κόστος
• Δυνατότητα συνοδείας και βοήθεια κατά τη πρώτη μετακίνηση και εγκατάστασή.
• Ευκαιρίες καριέρας μετά την αποφοίτηση.

Από το 2001

Εξασφαλίζουμε την εισαγωγή σας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Ενημέρωση

Σας παρέχουμε την κατάλληλη ενημέρωση για τα πανεπιστήμια που θα εξυπηρετήσουν τα όνειρα των σπουδών σας.

Συμβουλευτική

για την επιλογή προγραμμάτων σπουδών που καλύπτουν τις ανάγκες σου και ταιριάζουν με τις επιθυμίες σου.

Υποστήριξη

Είμαστε διαρκώς δίπλα σας, σε κάθε βήμα, σε κάθε δυσκολία, από την προετοιμασία εισαγωγής, έως την αποφοίτησης σας.

Χρηματοδότηση

Σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης διδάκτρων και κίστου διαβίωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ --- FOUNDATION COURCES

Ως Foundation Course αποκαλείται κάθε εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας για τους υποψήφιους σπουδαστές σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού είτε σε Προπτυχιακό είτε σε Μεταπτυχιακό επίπεδο.
Το πρόγραμμα αποτελείται από μαθήματα υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου που διδάσκονται στην Αγγλική γλώσσα από ιδιαίτερα καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές και προετοιμάζουν τον κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να γίνει δεκτός (συνήθως έπειτα από εξετάσεις) σε αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια ευρωπαϊκών χωρών και να είναι σε θέση να παρακολουθήσει και να ανταποκριθεί με άνεση στις σπουδές του.
Tα μαθήματα προετοιμασίας που προσφέρονται, εξαρτώνται από την κατεύθυνση σπουδών και το πανεπιστήμιο που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος (κριτήρια εισαγωγής) και έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσει είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, πάντα υπό την καθοδήγηση των αρμόδιων διδασκόντων και τον συντονισμό των υπευθύνων της Education Gallery.

Η φιλοσοφια μας

Εξειδικευόμαστε στην προετοιμασία υποψηφίων για τις εξετάσεις GMAT, GRE, SAT, TOEFL , IELTS, IMAT και Πρότυπων Σχολείων. Επίσης προσφέρουμε καθοδήγηση στην επιλογή πανεπιστημίου και αναλαμβάνουμε αιτήσεις προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, η αγάπη μας για τη διδασκαλία, η επιλογή του καλύτερου διδακτικού προσωπικού, η αναγνώρισή μας από την ακαδημαϊκή κοινότητα καθώς και οι μεγάλες επιτυχίες των μαθητών μας, έχουν ως αποτέλεσμα να είμαστε κάθε χρόνο η κορυφαία επιλογή προετοιμασίας για παραπάνω από 20 χρόνια

Εγγύηση για την επιτυχία σου

Η διάρκεια μας και η συνεχής μας εξέλιξη μέσα στα χρόνια οφείλεται στην αγάπη μας για το αντικείμενο & στην ικανοποίηση που μας δίνουν οι επιτυχίες των μαθητών μας.

Το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που το προετοιμάζουν σωστά!
Η Επιτυχημένη Σταδιοδρομία, ξεκινάει από το Σωστό Σχεδιασμό!
Για Σπουδές στο Εξωτερικό, μόνο με την Education Gallery μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Γιατί να σπουδάσεις στο εξωτερικό

1. Οφέλη για την προσωπική σου ανάπτυξη

Σπουδάζοντας στο εξωτερικό θα διευρύνεις τις γνώσεις σου, θα τελειοποιήσεις μία ή και δύο ξένες γλώσσες, θα γνωρίσεις νέους φίλους από διαφορετικές χώρες, θα εκτιμήσεις νέους πολιτισμούς, θα ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ζωής σε άλλη χώρα και θα κατανοήσεις καλύτερα τον κόσμο.

2. Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση & ακαδημαϊκές γνώσεις

Πολλά Πανεπιστήμια του εξωτερικού διαθέτουν διεθνή φήμη για το επίπεδο σπουδών τους και μάλιστα κατατάσσονται στα καλύτερα παγκοσμίως.

3. Ποικιλία αντικειμένων σπουδών

Επιλογή αντικειμένου σπουδών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πρόγραμμα σπουδών συνδυάζοντας δύο επιστήμες ταυτόχρονα.

4. Υψηλά πρότυπα & καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να διδαχθείς από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και θα αναπτύξεις πολλαπλές δεξιότητες όπως επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες, αναλυτική ικανότητα, κριτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

5. Νέες κουλτούρες

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να έρθεις σε επικοινωνία με φοιτητές από όλο τον κόσμο και να αλληλεπιδράσεις με νέους πολιτισμούς και κουλτούρες σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

6. Άριστες γλωσσικές δεξιότητες

Σπουδάζοντας σε αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο θα τελειοποιήσεις τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, η οποία είναι η επίσημη παγκόσμια γλώσσα. Ταυτόχρονα θα μάθεις τη γλώσσα της χώρας υποδοχής, Ιταλικά ή Ισπανικά ή Ολλανδικά εάν σπουδάσεις σε μία από αυτές τις χώρες.

7. Δεξιότητες για την επαγγελματική σου ανάπτυξη

Σπουδάζοντας στο εξωτερικό θα αναπτύξεις διάφορες πτυχές των επικοινωνιακών σου δεξιοτήτων, όπως η παρουσίαση και η δημόσια ομιλία, η διαπραγμάτευση, η ακαδημαϊκή γραφή και η μη λεκτική επικοινωνία.

8. Διεθνής αναγνώριση πτυχίου

Θα αποκτήσεις πτυχίο το οποίο είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως κι αυτό θα ωθήσει την επαγγελματική σου καριέρα.

9. Ευκαιρίες καριέρας

Η απόκτηση πτυχίου από αναγνωρισμένο και διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο σε οδηγεί στην πιο εύκολη και γρήγορη απορρόφηση και ενσωμάτωση στις διεθνείς αγορές εργασίας.

10. Μπορεί να σε διαμορφώσει ως προσωπικότητα

Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και η αυτογνωσία! Γίνεσαι πιο σίγουρος απέναντι στον κόσμο! Βγαίνεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και τολμάς να κάτι εντελώς νέο! Θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-Mail

info@educationgallery.gr

Τηλέφωνο

2310 703 690

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 62 - 28ης Οκτωβρίου 34, Εύοσμος, Θεσ/νίκης Τ.Κ. 56224

Ωράριο Λειτουργείας

Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 22:00