Education Gallery

info@educationgallery.gr

2310 703 690

Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Χτίζουμε το μέλλον σου μαζί!

Φοιτητικές Εργασίες

Στα εκπαιδευτήρια Education Gallery, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την πλήρη υποστήριξη Φοιτητικών Εργασιών Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού επιπέδου, για το σύνολο των σχολών ΑΕΙ, ΤΕΙ ΕΑΠ και ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ.

Οι Επιστήμονες και οι καθηγητές μας, κάτοχοι Μεταπτυχιακών σπουδών στο αντικείμενό τους, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη φοιτητών και ξεχωριστές επιτυχίες στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή αποτελούν εγγύηση ποιότητας των υπηρεσιών των εκπαιδευτήριων Education Gallery.

Οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να στηρίζουν το φοιτητή ακόμη και μετά την αποφοίτησή του,  παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και δημιουργώντας επαγγελματικά βιογραφικά, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση του στην αγορά εργασίας.

Ακόμη μία δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών. Υπάρχει η δυνατότητα μεταφράσεων από και προς σε όλες τις γλώσσες, όλων των ειδών των κειμένων. Η γκάμα των μεταφράσεων που καλύπτει η εταιρεία μας είναι μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για επίσημη μετάφραση τίτλων (πτυχίων και πιστοποιητικών) έως και μεταφράσεις αρχείων και ιστοσελίδων για επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζουμε το φοιτητή σε εργασίες:

Προπτυχιακές Εργασίες

Οι προπτυχιακές εργασίες απαιτούν χρόνο για την εκπόνησή τους, χρόνος που ίσως δεν υπάρχει, ειδικά όταν ο φοιτητής εργάζεται ταυτόχρονα.
Η ομάδα της Education Gallery, αναλαμβάνει να υποστηρίξει το έργο, με συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και εγγυημένη επιτυχία. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το κάθε request για κάθε επιστημονικό πεδίο και να σου παραδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες σου.

Πτυχιακές Εργασίες

Η εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας κατά τη διάρκεια του τελευταίου ακαδημαϊκού έτους των προπτυχιακών σπουδών, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση αυτών και ουσιαστικά αποτελεί μία συνεισφορά του φοιτητή στην υπάρχουσα βιβλιογραφία του εκάστοτε επιστημονικού πεδίου.
Οι ανάγκες της δομής, του μεγέθους, της μορφοποίησης της εκάστοτε πτυχιακής εργασίας είναι πολύ συγκεκριμένες και η προσέγγισή της μπορεί να γίνει είτε ποιοτικά είτε ποσοτικά.

Διπλωματικές Εργασίες

Η πλειοψηφία των περισσότερων μεταπτυχιακών Τμημάτων απαιτούν την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Πρόκειται για μία εκτεταμένη εργασία σε θέμα που αναφέρεται στο περιεχόμενο του κύκλου σπουδών και είναι αρκετά απαιτητική ως προς την επιλογή του θέματος, τη συγγραφή του κειμένου αλλά και την παρουσίασή της. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης εργασίας είναι να αποδείξει τις ερευνητικές και μεθοδολογικές ικανότητες του εκάστοτε φοιτητή καθώς και την εξοικείωσή του με το γνωστικό αντικείμενο. Βασική της προϋπόθεση είναι η πρωτοτυπία και η ομάδα της Education  Gallery,  σας εγγυάται σίγουρη επιτυχία, πιστοποιώντας την αυθεντικότητα του πονήματος με δωρεάν έλεγχο λογοκλοπής.

Μεταπτυχιακές Εργασίες

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει την ολοκλήρωση των σπουδών σου και θα σου προσδώσει μία πιο ειδική κατεύθυνση στην ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, θα καθορίσει την καριέρα σου και θα σου προσφέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η ομάδα της Education  Gallery,  είναι δίπλα σου στην υποστήριξη της συγγραφής των μεταπτυχιακών εργασιών., που απαιτούν την πλήρη αφοσίωση σου. Εγγυούμαστε για το αποτέλεσμα, φτάνει να μας εμπιστευτείς!

Η ομάδα της Education  Gallery, δίνει μεγάλη έμφαση στην αυθεντικότητα της εργασίας, στην ανάπτυξη της απαραίτητης βιβλιογραφίας, όντας σε θέση να πράξει πονήματα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προϋποθέσεις που τίθενται από τα Πανεπιστήμια.

Εργασίες Εξαμήνου

Ως εργασίες εξαμήνου ορίζουμε τις εργασίες αυτές που δρουν συμπληρωματικά του βαθμού σε ένα μάθημα ή προσφέρουν απαλλαγή από αυτό. Δεδομένης της βαρύτητάς τους, κρίνουμε απαραίτητο  οι εργασίες να είναι προσεγμένες  και πρωτότυπες με βάση τις προδιαγραφές του μαθήματος

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες της Education  Gallery, επιλέγεις ταυτόχρονα την καλύτερη εκδοχή της εργασίας σου. Οι εκπονητές μας δεν συμβιβάζονται με παλαιότερες έτοιμες εργασίες αλλά συγγράφουν εξαρχής την δική σου εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου, με στόχο πάντα έναν υψηλό βαθμό, σε όποιο τμήμα, όποιας σχολής και αν φοιτάς.

Παρουσιάσεις

Το δεύτερο σκέλος, μετά την εκπόνηση μιας εργασίας, σε οποιοδήποτε επίπεδο σπουδών, είναι η παρουσίαση και η δημιουργία ενός καλαίσθητου αποτελέσματος που θα δώσει τα key points της εργασίας σας στο κοινό που θα παρουσιαστεί. Αναλαμβάνουμε την  υποστήριξη υλοποίησης  PowerPoint παρουσιάσεων, πληρώντας τα επαγγελματικά και ποιοτικά πρότυπα που θέτουμε.

Σε βοηθάμε να εστιάσεις στην προσωπική σου εξάσκηση ώστε να παρουσιάσεις άρτια την εργασία σου και να διαχειριστείς το άγχος!

Επαγγελματικές Μεταφράσεις

Η έμπειρη ομάδα μεταφραστών της Education Gallery παρέχει επαγγελματικές μεταφράσεις υψηλής ποιότητας σε μία ευρεία γκάμα τομέων εξειδίκευσης.

Οι μεταφραστές της Education  Gallery θα προσαρμόσουν το πρωτογενές κείμενο με βάση τις πολιτισμικές διαφορές που υφίστανται μεταξύ των δύο γλωσσών. Ταυτόχρονα, η εμπειρία των μεταφραστών αφορά και την ιδιαίτερη ορολογία και το εξειδικευμένο λεξιλόγιο που απαιτούνται από τον κλάδο για τον οποίο καλούνται να μεταφράσουν. 

Το τελικό αποτέλεσμα που θα λάβετε θα είναι ένα άρτιο κείμενο, προσαρμοσμένο για να διαβαστεί από το κοινό της γλώσσας του

Σύνταξη Βιογραφικού

Το βιογραφικό σου, το πιο σημαντικό εφόδιο για να κάνεις την καλύτερη εντύπωση πριν ακόμα σε γνωρίσουν οι εν δυνάμει εργοδότες σου!

Η ομάδα της Education  Gallery αναλαμβάνει να δομήσει για εσένα το επαγγελματικό CV σου για όποια θέση σε ενδιαφέρει και να αναδείξει τα δυνατότερα προσόντα σου, μαζί με μια άρτια συνοδευτική επιστολή. 

Παρουσιάσεις PowerPoint

Μια παρουσίαση PowerPoint που διαθέτει ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στον τελικό βαθμό μιας οποιασδήποτε ακαδημαϊκής εργασίας. Η δυνατότητα να αποδοθεί συνοπτικά και εύστοχα ένας μεγάλος όγκος συσσωρευμένης πληροφορίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για μια επιτυχημένη παρουσίαση. Για να επιτευχθεί αυτό, έχει αποδειχθεί πως συχνά χρειάζονται σύνθετες δεξιότητες ώστε να προκύψει ένα άρτιο κι αισθητικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Education  Gallery, είναι σε θέση να βοηθήσει σε Παρουσιάσεις PowerPoint εργασιών εξάμηνου, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου.

 

Το αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το έμπειρο προσωπικό της Education  Gallery, είναι βέβαιο πως θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ισχύουσες προδιαγραφές. Δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα στις Παρουσιάσεις PowerPoint να είναι το επιθυμητό ως προς το το περιεχόμενο, τον αριθμό διαφανειών, την πυκνότητα κειμένου ανά διαφάνεια, την κίνηση και το φόντο, τη γραμματοσειρά και το στυλ, την προσθήκη ήχου ή εικόνων (αν μια τέτοια επιλογή κρίνεται απαραίτητη). Η έμπειρη ομάδα μας είναι ικανή να βοηθήσει κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να σχεδιάσει μια παρουσίαση υψηλών επαγγελματικών και ποιοτικών επιπέδων.

Στην Education  Gallery, επιμελούμαστε τις Παρουσιάσεις PowerPoint ώστε να προκύψει μια συνοπτική, ουσιαστική και ξεκάθαρη παράθεση των κύριων σημείων κάθε εργασίας, καλύπτοντας με επάρκεια όλο το περιεχόμενο αυτής. Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες σύνταξης επιστημονικών παρουσιάσεων και σας βοηθάμε να παρουσιάσετε ένα ποιοτικό έργο με σωστή δομή και περιεχόμενο το οποίο είναι ευανάγνωστο και κατανοητό, ανεξαρτήτως ακαδημαϊκών απαιτήσεων και επιπέδου.

Επίβλεψη & Διόρθωση Εργασιών

Έχεις συγγράψει ήδη την πτυχιακή σου αλλά αμφιβάλεις για την επιτυχία της;

Ο καθηγητής σού έχει δώσει πολλές διορθώσεις για να μπορέσει η εργασία εξαμήνου να σε απαλλάξει από το μάθημα;

Δεν είσαι σίγουρος για την ορθογραφία και το συντακτικό και θα ήθελες και δεύτερα μάτια να την ελέγξουν;

Ό,τι κι αν σε προβληματίζει, η ομάδα της Education  Gallery, βρίσκεται στο πλευρό σου για να σου παρέχει τις υπηρεσίες της όσο αφορά στην επιμέλεια μιας εργασίας:

  • Συντακτική και Ορθογραφική Επιμέλεια κειμένου
  • Έλεγχος της Ποιότητας του περιεχομένου
  • Μείωση του ποσοστού Λογοκλοπής
  • Αύξηση/ Μείωση του αριθμού λέξεων ή πηγών
  • Σύνταξη Βιβλιογραφίας

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Εργασίες φοιτητών ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΠΚΥ και Ξένων πανεπιστημίων (εργασίες πληροφορικής, οικονομικών κτλ).

Πτυχιακές εργασίες (πτυχιακές εργασίες ΤΕΙ, διπλωματικές εργασίες).

Εργασίες (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) και εργασίες για το ΑΠΚΥ (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου).

Ιδιαίτερα μαθήματα (ή μαθήματα σε μικρά γκρουπ) από τους εξειδικευμένους και έμπειρους στην υποστήριξη φοιτητών συνεργάτες μας.

Ποιότητα

Διασφαλίζουμε και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα, δουλεύουμε σκληρά με μοναδικό στόχο την επιτυχία των φοιτητών μας.

Εμπιστοσύνη

Επικοινωνούμε άμεσα και διαρκώς με τους Φοιτητές μας- Χτίζουμε μία σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης.

Στήριξη

Προχωράμε μαζί με τον κάθε Φοιτητή μας, ακούμε, συζητάμε, συμβουλεύουμε, λύνουμε απορίες, στεκόμαστε δίπλα του.

Καθηγητές

Κάτοχοι Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων σπουδών, με ξεχωριστές επιτυχίες στην Ακαδημαϊκή τους διαδρομή.

Κόστος

Άριστη σχέση κόστους- Ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Επικοινωνία

Καθημερινά στη διάθεση σας, στα τηλέφωνα: 2310 703690

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-Mail

info@educationgallery.gr

Τηλέφωνο

2310 703 690

Διεύθυνση

Μ. Αλεξάνδρου 62 - 28ης Οκτωβρίου 34, Εύοσμος, Θεσ/νίκης Τ.Κ. 56224

Ωράριο Λειτουργείας

Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 22:00