Education Gallery

info@educationgallery.gr

2310 703 690

Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00

Βραβευμένη βιωματική μέθοδος Εκμάθησης Αγγλικών Για Παιδια

Η δεύτερη –μετά τη μητρική – γλώσσα, που σήμερα εκτίθεται ένα παιδί από πολύ μικρή ηλικία, είναι τα Αγγλικά. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη επικοινωνούν καθημερινά προφορικά και γραπτά ΜΟΝΟ στα αγγλικά χωρίς να είναι η μητρική τους γλώσσα ενώ μόνο 400 εκατομμύρια επικοινωνούν στα αγγλικά έχοντας τη γλώσσα ως μητρική τους.

Γι’ αυτό και όλοι οι γονείς σήμερα ξέρουν καλά ότι το να προχωρήσει το παιδί στην εκμάθηση αγγλικών δεν είναι πια αυτοσκοπός αλλά το μέσο για να πετύχει τους δικούς του στόχους, όποιοι και να είναι αυτοί.

Tα τμήματα για μαθήματα αγγλικών για παιδιά στα educationgallery ξεκινούν από την ηλικία των 4 χρονών. Στόχος μας είναι να μπορέσουν τα παιδιά να εξοικειωθούν και να αγαπήσουν πραγματικά τη γλώσσα.

Μέσα από την αποκλειστική μέθοδο εκμάθησης αγγλικών για παιδιά (προσχολικής ηλικίας και δημοτικού), η οποία που βασίζεται στις αρχές της θεματικής και βιωματικής μάθησης, τα παιδιά θα μπορούν από την πρώτη ώρα να επικοινωνούν στα αγγλικά. Θα τα ακούσετε πολύ γρήγορα να μιλούν και  να τραγουδούν στα αγγλικά με πολύ ενθουσιασμό! Χωρίς καν να το καταλάβουν αρχίζουν  να  γράφουν, να διαβάζουν σωστά , με άνεση που θα ζήλευε και ο πιο καλός native speaker.

Μαθαίνουν πώς να αντιμετωπίζουν τις εξετάσεις με αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς άγχος και αβεβαιότητα. Τελικά  κάνουν τα Αγγλικά  τόσο δική τους γλώσσα  που σχεδόν δε θυμούνται, αν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη γλώσσα που έμαθαν όταν άρχισαν να επικοινωνούν. Στα educationgallery, τα αγγλικά για παιδιά είναι διασκέδαση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΝURSERY A

ΗΛΙΚΙΑ: ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (4-5 ΕΤΏΝ)

ΣΤΟΧΟΣ:

Με την μέθοδος εκμάθησης αγγλικών για παιδιά των Education Gallery, τα παιδιά θα γνωρίσουν, θα εξοικειωθούν και κυρίως θα αγαπήσουν την γλώσσα με φυσικό βιωματικό τρόπο. Από τις πρώτες κιόλας ώρες μαθημάτων θα τα ακούτε να τραγουδάνε στα αγγλικά και να χρησιμοποιούν λέξεις ακόμα και προτάσεις αυθόρμητα και αβίαστα χωρίς ούτε καν να το καταλαβαίνουν, όπως ακριβώς έκαναν και με την πρώτη, τη μητρική τους γλώσσα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Αγγλικά για παιδιά, με πολλαπλά ερεθίσματα, διαδραστικά παιχνίδια, τραγούδια παραμύθια, χειροτεχνίες, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια και εξειδικευμένα βιβλία είναι τα μέσα που πετυχαίνουν το στόχο μας. Τα παιδιά νιώθουν ότι παίζουν αλλά στην πράξη κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα αγγλικά ολοκληρωμένα και με ασφάλεια.

ΝURSERY B

ΗΛΙΚΙΑ: ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (6 ΕΤΩΝ)

ΣΤΟΧΟΣ:

γνωριμία με την ξένη γλώσσα σε πιο οργανωμένο σχολικό περιβάλλον με γραφή και ανάγνωση αλλά όχι γραμματική.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια, χειροτεχνίες, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια και  εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή. Τα παιδιά νιώθουν ότι παίζουν αλλά στην πράξη κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα αγγλικά ολοκληρωμένα και με ασφάλεια.

Pre A.1.1, Pre A.1.2

ΗΛΙΚΙΑ: ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Β – Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (7-9 ΕΤΩΝ)

ΣΤΟΧΟΣ:

Ένταξη σε οργανωμένη τάξη με συστηματική εκπαιδευτική διαδικασία και εκμάθηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Τα παιδιά μπαίνουν σε πιο πλούσια παραγωγή λόγου και σύνταξη ολοκληρωμένων προτάσεων ενώ διδάσκονται βιωματικά τα γραμματικά φαινόμενα. Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τόσο το λεξιλόγιο όσο και τη γραμματική σωστά  ξεφεύγοντας από τη στείρα αποστήθιση της μετάφρασης των λέξεων ή των κανόνων της γραμματικής. Επικοινωνούν με τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους σχεδόν αποκλειστικά στα αγγλικά και απολαμβάνουν τη χρήση της γλώσσας εύκολα και ζωντανά στην πράξη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, τραγούδια, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια,Talking Dice και εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή. Ειδική εφαρμογή με όλο το δια δραστικό υλικό των μαθημάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για εξάσκηση στο σπίτι από γονείς και μαθητές.

ΠΤΥΧΙΑ:

Το πρώτο πτυχίο των Young Learners English Tests – Starters- κατάλληλο για τους δυνατούς μαθητές αποφοίτους της Pre A.1.2. Τα παιδιά προετοιμάζονται για την πρώτη επίσημη αξιολόγησή τους από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιo επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge-μέσα στο πλαίσιο των μαθημάτων τους, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον βιβλιογραφία, ώρες σπουδών και δουλειά στο σπίτι. Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των Education Gallery είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας μέσω του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας. Επιπλέον, τα παιδιά από μικρή ηλικία εξοικειώνονται με τη διαδικασία της αξιολόγησης που παίρνει στην περίπτωσή τους τη μορφή μιας μεγάλης γιορτής σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των Education Gallery. Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.

Στην πράξη όλα τα παιδιά περνάνε τις εξετάσεις, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους αλλά και το μελλοντικό τους κίνητρο για ακόμα καλύτερη επαφή με τη γλώσσα στο μέλλον. Όμως, είναι σημαντικό ότι τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς έχουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα χέρια τους μια λεπτομερή έκθεση με την αναλυτική επίδοση και περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων του παιδιού σε κάθε skill που αξιολογήθηκε ξεχωριστά  (Speaking, Reading, Writing. Listening)

Α1.1

ΗΛΙΚΙΑ: 10-11ΕΤΩΝ (Δ-Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, τραγούδια, Talking Dice, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια και εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή, On line επικοινωνία σε προφορικό και αλληλογραφία σε γραπτό επίπεδο με μαθητές από σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο, συμμετοχή σε web magazines κατάλληλα για την ηλικία και το επίπεδο σπουδών των παιδιών αυτής της ηλικίας.

ΠΤΥΧΙΑ:

Το δεύτερο πτυχίο των Young Learners English Tests- Movers– κατάλληλο για  τους αποφοίτους της Α1.1. Τα παιδιά είναι ήδη εξοικειωμένα και στην πράξη ανυπομονούν για τη δεύτερη  επίσημη αξιολόγησή τους  από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιo επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των Education Gallery είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας μέσω του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας. Ως αποτέλεσμα, δε χρειάζεται επιπλέον κοπιαστική προετοιμασία στο σπίτι και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις στα πλαίσια των κανονικού τους προγράμματος. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των Education Gallery. Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.

Στην πράξη όλα τα παιδιά περνάνε τις εξετάσεις, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους αλλά και το μελλοντικό τους κίνητρο για ακόμα καλύτερη επαφή με τη γλώσσα στο μέλλον. Όμως, είναι σημαντικό ότι τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς έχουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα χέρια τους μια λεπτομερή έκθεση με την αναλυτική επίδοση και περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων του παιδιού σε κάθε skill που αξιολογήθηκε ξεχωριστά  (Speaking, Reading, Writing. Listening)

A.1.2

ΗΛΙΚΙΑ: 11-12 ΕΤΩΝ (Ε-ΣΤ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, τραγούδια, DVD, Talking Dice, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια, taboo, scrabble και εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή. On line επικοινωνία σε προφορικό και  αλληλογραφία σε γραπτό επίπεδο με μαθητές από σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο, συμμετοχή σε web magazines κατάλληλα για την ηλικία και το επίπεδο σπουδών των παιδιών αυτής της ηλικίας.

ΠΤΥΧΙΑ:

Το τρίτο πτυχίο των Young Learners English Tests- Flyers– κατάλληλο για τους αποφοίτους της A.1.2. Τα παιδιά είναι ήδη εξοικειωμένα και στην πράξη ανυπομονούν για την τρίτη  επίσημη αξιολόγησή τους  από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιo επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των Education Gallery είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας μέσω του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας. Ως αποτέλεσμα, δε χρειάζεται επιπλέον κοπιαστική προετοιμασία στο σπίτι και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις στα πλαίσια των κανονικού τους προγράμματος. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των Education Gallery.

Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.  Στην πράξη όλα τα παιδιά περνάνε τις εξετάσεις, ενισχύοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους αλλά και το μελλοντικό τους κίνητρο για ακόμα καλύτερη επαφή με τη γλώσσα στο μέλλον. Όμως, είναι σημαντικό ότι τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι γονείς έχουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στα χέρια τους μια λεπτομερή έκθεση με την αναλυτική επίδοση και περιγραφή των δυνατών και αδύνατων σημείων του παιδιού σε κάθε skill που αξιολογήθηκε ξεχωριστά  (Speaking, Reading, Writing. Listening)

Α2

ΗΛΙΚΙΑ: 12-13 ΕΤΩΝ (ΣΤ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ- Α  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ)

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Σ’ αυτή την τάξη ολοκληρώνεται η διδασκαλία της Αγγλικής γραμματικής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, DVD, Talking Dice, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια, taboo, scrabble  και εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή. On line επικοινωνία σε προφορικό και  αλληλογραφία σε γραπτό επίπεδο με μαθητές από σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο, συμμετοχή σε web magazines κατάλληλα για την ηλικία και το επίπεδο σπουδών των παιδιών αυτής της ηλικίας.

ΠΤΥΧΙΑ:

Οι μαθητές της Α2 μπορούν να δώσουν για το KET (Key English Test) το πρώτο διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας του πανεπιστημίου του Cambridge που αντιστοιχεί στο επίπεδο Α2. Τα παιδιά είναι ήδη εξοικειωμένα και στην πράξη με τη διαδικασία αξιολόγησής τους από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιo επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των Education Gallery είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας μέσω του Κοινού Ευρωπαικού  Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους τα παιδιά που προετοιμάζονται για το ΚΕΤ εξασκούνται μέσω ειδικών τεστ προσομοίωσης σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των Education Gallery.

Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.

B1

ΗΛΙΚΙΑ: ΠΑΙΔΙΑ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με έμφαση στο γραπτό και προφορικό λόγο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, Διαδραστικά Παιχνίδια, DVD, Talking Dice, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια, taboo, scrabble  και εξάσκηση της γλώσσας μέσω υπολογιστή. On line επικοινωνία σε προφορικό και  αλληλογραφία σε γραπτό επίπεδο με μαθητές από σχολεία σε ολόκληρο τον κόσμο, συμμετοχή σε web magazines κατάλληλα για την ηλικία και το επίπεδο σπουδών των παιδιών αυτής της ηλικίας.

ΠΤΥΧΙΑ:

Οι μαθητές της B1 μπορούν να δώσουν για το PET (Preliminary English Test) το δεύτερο διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας του πανεπιστημίου του Cambridge που αντιστοιχεί στο επίπεδο B1. Τα παιδιά είναι ήδη εξοικειωμένα και στην πράξη με τη διαδικασία αξιολόγησής τους  από τον πλέον αξιόπιστο φορέα σε παγκόσμιo επίπεδο – το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η φιλοσοφία και η μέθοδος διδασκαλίας των Education Gallery είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις αρχές του Cambridge και τα νέα δεδομένα στην αξιολόγηση της γλωσσομάθειας μέσω του Kοινού Ευρωπαικού Πλαισίου αναφοράς. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους τα παιδιά που προετοιμάζονται για το PET εξασκούνται μέσω ειδικών τεστ προσομοίωσης σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα των Education Gallery. Τα γραπτά των παιδιών αποστέλλονται σε σφραγισμένο φάκελο και διορθώνονται στην Αγγλία.Education Gallery

ΗΛΙΚΙΑ: ΠΑΙΔΙΑ   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις του πτυχίου.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, practice tests , Διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης, Ted talks, DVD real language , Talking Dice, taboo, mock tests.

ΠΤΥΧΙΑ:

FCE:  το τρίτο διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας του πανεπιστημίου του Cambridge που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2.

PTE (B2)  Pearson Test of English Level 3 : To PTE Level 3 (B2)  είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 με βάση την κλίμακα του CEFR του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

ECCE: πτυχίο του University of Michigan, αντιστοίχου επιπέδου. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες πιστοποιήσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο. Τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς προετοιμάζονται σε δύο πόλους: στη γλωσσομάθεια με όλο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υλικό που απαιτείται και σε εξειδικευμένα τεστ προσομοίωσης.

ΗΛΙΚΙΑ: ΠΑΙΔΙΑ   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με στόχο την ανάπτυξη του λεξιλογίου και την βελτίωση του γραπτού λόγου.

Θεωρείται το πρώτο βήμα για την απόκτηση του πτυχίου C2. Όσοι σπουδαστές το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις CAE (Cambridge English Advanced) ή σε αντίστοιχα πτυχία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, practice tests ,διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης, DVD real language , Talking Dice,  mock tests.

ΠΤΥΧΙΑ:

CAE : Το CAE είναι πτυχίο κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία. Αποτελεί το ενδιάμεσο επίπεδο μεταξύ Β2 και Proficiency.

PTE (C1) Pearson Test of English Level 4: To PTE Level 4 (C1) είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C1 με βάση την κλίμακα του CEFR του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

ALCE: Είναι πτυχίο που παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο κάτοχό του, ότι μπορεί να επικοινωνήσει σε πολύ καλό επίπεδο Αγγλικών στον εργασιακό και ακαδημαϊκό τομέα.

ΗΛΙΚΙΑ: ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ:

Συστηματική εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με έμφαση στο γραπτό και προφορικό λόγο και στόχο την επιτυχία στις εξετάσεις του πτυχίου .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Βιβλία, practice tests ,Διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης, DVD real language , Talking Dice, taboo, mock tests .

ΠΤΥΧΙΑ:

CPE: Το CPE είναι πτυχίο κατάλληλο για εφήβους και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

PTE (C2) Pearson Test of English Level 5:  To PTE Level 5 (C2) είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται ευρύτατα σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας για σπουδές ή εργασία.

ECPE: Το ECPE είναι πτυχίο κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 με βάση την κλίμακα του CEFR, του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες. Αναγνωρίζεται Ελλάδα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε συγκεκριμένα ιδρύματα του εξωτερικού σαν πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου C2 για ακαδημαϊκή ή επαγγελματική χρήση.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

YLE

CAMBRIDGE ENGLISH YOUNG LEARNERS
Επίπεδο Γλώσσας: Starters για επίπεδο Pre A.1 (Pre A.1.1,Pre A.1.2), Movers για επίπεδο A1 (Α1.1,A.1.2) Flyers για επίπεδο A2

KET

KEY ENGLISH TEST
Επίπεδο Γλώσσας: Αγγλικά για παιδιά επιπέδου Α2
Χρόνος Απόκτησης: Εκμάθηση αγγλικών για παιδιά σε 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο

PET

PRELIMINARY ENGLISH TEST
Επίπεδο Γλώσσας: Αγγλικά για παιδιά επιπέδου B1
Χρόνος Απόκτησης:  8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο

FCE – PTE LEVEL 3 – ECCE

CAMBRIDGE – PEARSON – MICHIGAN 
Επίπεδο Γλώσσας: Αγγλικά για παιδιά επιπέδου B2
Χρόνος Απόκτησης: Εκμάθηση αγγλικών για παιδιά σε 4 έως 8 μήνες*
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένα

*4 μήνες για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών

CAE – PTE LEVEL 4 – ALCE

CAMBRIDGE – PEARSON – HELLENIC AMERICAN UNIVERSITY 
Επίπεδο Γλώσσας: Αγγλικά για παιδιά επιπέδου C1
Χρόνος Απόκτησης: Εκμάθηση αγγλικών για παιδιά σε 8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο

CPE – PTE LEVEL 5 – ECPE

CAMBRIDGE – PEARSON – MICHIGAN 
Επίπεδο Γλώσσας: C2
Χρόνος Απόκτησης:  8 μήνες
Χρήση: πτυχίο γενικής γλωσσομάθειας διεθνώς αναγνωρισμένο